1

Sassuolo

• Kristian Thorstvedt 57'

Data: 28.04.2024 Ora: 21:45

Stadio: Artemio Franchi, Firenze Capacità: 22575 persone Arbitro: Matteo Marcenaro

Gonzalez
    46'
    20
    Belotti
    71'
    37
    Comuzzo
    71'
    8
    Lopez
    80'
    17
    Castrovilli
    83'

Mulattieri
    46'
    11
    Bajrami
    46'
    2
    Missori
    64'
    7
    Henrique
    64'
    15
    Ceide
    73'
      • L'arbitro fischiò la fine della partita
      • 90+1'
      • Oggi la frequenza è di 22575 spettatori
      • 90+1'
      • Fiorentina with a deserved victory after a fine display
      • 90+1'
      • Ball possession: [team1]: 69%, [team2]: 31%.
      • 90'
      • Rimessa laterale: Sassuolo rimessa laterale dal campo avversario
      • 90'
      • Fallo: Alfred Duncan del Fiorentina atropella a Matheus Henrique
      • 89'
      • Calcio di rinvio: Rinvio dal fondo per Sassuolo
      • 88'
      • Tiro fuori: Nicolas Gonzalez manca la porta con un tiro da fuori area
      • 88'
      • Riprende il gioco con una barca neutrale
      • 88'
      • Assistenza medica: Gian Marco Ferrari è a terra dolorante e riceve assistenza medica sul campo.
      • 87'
      • Play has been stopped because there is a player lying on the pitch.
      • 87'
      • Traversone: Filippo Missori from Sassuolo intercepts a cross aimed towards the box.
      • 87'
      • Rimessa laterale: Sassuolo alla rimessa laterale dalla sua zona
      • 86'
      • 85'
      • Traversone: Gian Marco Ferrari from Sassuolo intercepts a cross aimed towards the box.
      • 85'
      • Fuorigioco: Fuorigioco di Andrea Belotti (Fiorentina)
      • 84'
      • Calcio d'angolo: Maxime Lopez swings in the ball from a corner on the right, but it is nowhere near a teammate.
      • 84'
      • Cambio: Riccardo Sottil lascia il campo per essere sostituito da Gaetano Castrovilli per un cambio tattico.
      • 83'
      • Traversone: Nedim Bajrami from Sassuolo intercepts a cross aimed towards the box.
      • 82'
      • Fiorentina are in control of the ball.
      • 82'
      • Fuorigioco: Fuorigioco di Emil Konradsen Ceide (Sassuolo)
      • 81'
      • Cambio: Arthur lascia il campo per essere sostituito da Maxime Lopez per un cambio tattico.
      • 80'
      • Cartellino: Pietro Comuzzo from Fiorentina receives a yellow card after a dangerous challenge on an opponent player.
      • 80'
      • Fallo: Pietro Comuzzo de Fiorentina hace una mala jugada contra Kristian Thorstvedt
      • 80'
      • Ball possession: [team1]: 68%, [team2]: 32%.
      • 80'
      • Traversone: Safe hands from Oliver Christensen as she comes out and claims the ball
      • 79'
      • Sassuolo with a potentially dangerous attack.
      • 79'
      • 78'
      • 78'
      • Traversone: Antonin Barak from Fiorentina intercepts a cross aimed towards the box.
      • 77'
      • Fallo: Alfred Duncan del Fiorentina atropella a Nedim Bajrami
      • 77'
      • 76'
      • Tiro fuori: Tiro fuori di Riccardo Sottil
      • 75'
      • Traversone: The cross by Andrea Belotti from Fiorentina successfully finds a teammate in the box.
      • 75'
      • 75'
      • 73'
      • Cambio: Daniel Boloca lascia il campo per essere sostituito da Emil Konradsen Ceide per un cambio tattico.
      • 73'
      • Tiro fuori: Tiro di Nicolas Gonzalez , che va fuori
      • 72'
      • Traversone: The cross by Riccardo Sottil from Fiorentina successfully finds a teammate in the box.
      • 72'
      • 72'
      • Cambio: Lucas Martinez Quarta lascia il campo per essere sostituito da Pietro Comuzzo per un cambio tattico.
      • 71'
      • Cambio: Christian Kouame lascia il campo per essere sostituito da Andrea Belotti per un cambio tattico.
      • 71'
      • Fuorigioco: Fuorigioco di Alfred Duncan (Fiorentina)
      • 70'
      • Calcio d'angolo: Alfred Duncan from Fiorentina takes a short corner kick from the right.
      • 70'
      • Ball possession: [team1]: 67%, [team2]: 33%.
      • 70'
      • Tiro in porta: Luca Ranieri from Fiorentina heads towards goal but sees his effort blocked.
      • 70'
      • Calcio d'angolo: Alfred Duncan from Fiorentina swings in the corner from the left.
      • 70'
      • Tiro in porta: Tiro di Antonin Barak e parata del portiere
      • 69'
      • Tiro fuori: POST! So nearly a goal by Antonin Barak but her finish hits the post!
      • 69'
      • Fiorentina with a potentially dangerous attack.
      • 69'
      • 68'
      • Cartellino: Kristian Thorstvedt commette un fallo durissimo su un avversario e l'arbitro prende nota
      • 67'
      • Fallo: Kristian Thorstvedt de Sassuolo hace una mala jugada contra Fabiano Parisi
      • 67'
      • Sassuolo are in control of the ball.
      • 67'
      • Traversone: Nicolas Gonzalez managed to score from an easy position.
      • 66'
      • Nicolas Gonzalez made the key pass for the goal!
      • 66'
      • Antonin Barak provided the assist for the goal.
      • 66'
      • GOOOOAL: G O O O A A A L - Nicolas Gonzalez scores with the left foot!
      • 66'
      • Traversone: Antonin Barak creates a scoring opportunity for his teammate
      • 66'
      • Traversone: The cross by Alfred Duncan from Fiorentina successfully finds a teammate in the box.
      • 66'
      • 65'
      • 65'
      • GOAL STANDS! - After reviewing the situation, the referee decides that the goal for Fiorentina stands.
      • 64'
      • Cambio: Pedro Obiang lascia il campo per essere sostituito da Matheus Henrique per un cambio tattico.
      • 64'
      • Cambio: Ruan Tressoldi lascia il campo per essere sostituito da Filippo Missori per un cambio tattico.
      • 64'
      • VAR - GOAL! - The referee has stopped the play. VAR check in progress, a potential goal for Fiorentina.
      • 63'
      • Traversone: Antonin Barak managed to score from an easy position.
      • 63'
      • Riccardo Sottil provided the assist for the goal.
      • 62'
      • GOOOOAL: G O O O A A A L - Antonin Barak scores with the right foot!
      • 62'
      • Traversone: Riccardo Sottil creates a scoring opportunity for her teammate
      • 62'
      • 61'
      • 61'
      • 60'
      • Traversone: Oliver Christensen esce e ferma il pallone
      • 60'
      • 59'
      • 58'
      • GOOOOAL: GOOOAL !!! - Nicolas Gonzalez (Fiorentina) segno con un colpo di testa.
      • 58'
      • 58'
      • Traversone: Kristian Thorstvedt managed to score from an easy position.
      • 57'
      • Josh Doig provided the assist for the goal.
      • 57'
      • GOOOOAL: G O O O A A A L - Kristian Thorstvedt scores with the left foot!
      • 57'
      • Traversone: Josh Doig creates a scoring opportunity for her teammate
      • 57'
      • 56'
      • 55'
      • Ball possession: [team1]: 70%, [team2]: 30%.
      • 55'
      • Traversone: Lucas Martinez Quarta managed to score from an easy position.
      • 55'
      • Alfred Duncan made the key pass for the goal!
      • 55'
      • Arthur provided the assist for the goal.
      • 54'
      • GOOOOAL: GOOOAL !!! - Lucas Martinez Quarta (Fiorentina) segno con un colpo di testa.
      • 54'
      • Traversone: The cross by Arthur from Fiorentina successfully finds a teammate in the box.
      • 54'
      • 54'
      • Tiro in porta: Tiro di Nicolas Gonzalez e parata del portiere
      • 54'
      • 53'
      • 53'
      • 53'
      • Tiro in porta: Tiro di Christian Kouame e parata del portiere
      • 52'
      • 52'
      • Rimessa laterale: Fiorentina alla rimessa laterale dalla sua zona
      • 52'
      • 51'
      • Tiro fuori: Tiro fuori di Lucas Martinez Quarta
      • 51'
      • Traversone: Marash Kumbulla from Sassuolo intercepts a cross aimed towards the box.
      • 51'
      • 51'
      • 50'
      • Calcio di rinvio: Rinvio dal fondo per Fiorentina
      • 50'
      • Tiro fuori: Daniel Boloca Sassuolo butta fuori
      • 49'
      • Traversone: Alfred Duncan successfully blocks the shot
      • 49'
      • Tiro in porta: Tiro arrestato da Nedim Bajrami
      • 49'
      • Traversone: Michael Kayode from Fiorentina intercepts a cross aimed towards the box.
      • 49'
      • Calcio d'angolo: Nedim Bajrami swings in the ball from a corner on the left, but it is nowhere near a teammate.
      • 49'
      • Tiro in porta: Tiro arrestato da Andrea Pinamonti
      • 49'
      • Traversone: Andrea Consigli esce e ferma il pallone
      • 48'
      • 47'
      • 46'
      • Cambio: Jonathan Ikone lascia il campo per essere sostituito da Nicolas Gonzalez per un cambio tattico.
      • 46'
      • Cambio: Cristian Volpato lascia il campo per essere sostituito da Nedim Bajrami per un cambio tattico.
      • 46'
      • Cambio: Mattia Viti lascia il campo per essere sostituito da Samuele Mulattieri per un cambio tattico.
      • 46'
      • Il secondo tempo è iniziato
      • 46'
      • The only goal scored by Fiorentina gives them the slight advantage as we are heading into halftime.
      • 45+1'
      • L'arbitro fischia la fine del primo tempo.
      • 45+1'
      • Ball possession: [team1]: 71%, [team2]: 29%.
      • 45'
      • Fallo: Luca Ranieri del Fiorentina atropella a Andrea Pinamonti
      • 45'
      • Calcio d'angolo: Arthur from Fiorentina takes a short corner kick from the right.
      • 44'
      • 44'
      • 43'
      • 43'
      • 42'
      • 41'
      • 41'
      • Tiro fuori: Jonathan Ikone di Fiorentina colpo di testa fuori
      • 40'
      • 40'
      • 40'
      • Fallo: Cristian Volpato del Sassuolo atropella a Riccardo Sottil
      • 40'
      • 39'
      • Traversone: Daniel Boloca from Sassuolo intercepts a cross aimed towards the box.
      • 37'
      • Calcio d'angolo: Arthur swings in the ball from a corner on the right, but it is nowhere near a teammate.
      • 37'
      • Tiro in porta: Good effort by Jonathan Ikone as she directs a shot on target, but [goalkeeper] saves it
      • 36'
      • 36'
      • 36'
      • Tiro fuori: Antonin Barak manca la porta con un tiro da fuori area
      • 35'
      • 35'
      • 34'
      • Tiro in porta: Kristian Thorstvedt tries her luck from distance but her effort ends up safely in the hands of [goalkeeper]
      • 33'
      • Cartellino: Lucas Martinez Quarta commette un fallo durissimo su un avversario e l'arbitro prende nota
      • 32'
      • Fallo: Lucas Martinez Quartacommette un duro fallo su Kristian Thorstvedt
      • 32'
      • 31'
      • Fallo: Michael Kayode del Fiorentina agarra a Josh Doig
      • 30'
      • 30'
      • 29'
      • 29'
      • Tiro fuori: Il tiro di Fabiano Parisi prende la traversa
      • 29'
      • 28'
      • 28'
      • Fallo: Daniel Boloca viene punito per la spinta a Fabiano Parisi
      • 27'
      • Rimessa laterale: Fiorentina rimessa laterale dal campo avversario
      • 26'
      • 25'
      • 24'
      • Tiro fuori: A chance presents itself to Ruan Tressoldi from Sassuolo but her header goes wide
      • 24'
      • Calcio d'angolo: Josh Doig from Sassuolo swings in the corner from the left.
      • 24'
      • Traversone: Lucas Martinez Quarta relieves the pressure with a clearance
      • 24'
      • 23'
      • 23'
      • Fallo: Lucas Martinez Quarta del Fiorentina atropella a Kristian Thorstvedt
      • 22'
      • Traversone: Luca Ranieri wins an air challenge against Andrea Pinamonti
      • 22'
      • 22'
      • Traversone: Ruan Tressoldi from Sassuolo intercepts a cross aimed towards the box.
      • 21'
      • 20'
      • Tiro fuori: Space opens up for Andrea Pinamonti but her finish goes wide of the target. Could have done better there.
      • 20'
      • 20'
      • 19'
      • Fiorentina managed to score the important first goal. Will they build on that?
      • 18'
      • A great goal by Riccardo Sottil
      • 18'
      • 17'
      • GOOOOAL: G O O O A A A L - Riccardo Sottil from Fiorentina beats the keeper from outside the box with the right foot!
      • 17'
      • Traversone: Arthur makes the tackle and wins possession for her team
      • 17'
      • 17'
      • Traversone: Luca Ranieri from Fiorentina intercepts a cross aimed towards the box.
      • 16'
      • 16'
      • Fallo: Arthur viene punito per la spinta a Andrea Pinamonti
      • 15'
      • 15'
      • Ball possession: [team1]: 77%, [team2]: 23%.
      • 15'
      • Fallo: Cristian Volpato del Sassuolo agarra a Alfred Duncan
      • 15'
      • Traversone: Alfred Duncan makes the tackle and wins possession for his team
      • 15'
      • 14'
      • Cartellino: Ruan Tressoldi from Sassuolo is booked after several commited fouls.
      • 13'
      • Fallo: Ruan Tressoldi viene punito per la spinta a Fabiano Parisi
      • 13'
      • Fallo: Mattia Viti del Sassuolo atropella a Michael Kayode
      • 12'
      • 12'
      • Calcio d'angolo: Antonin Barak swings in the ball from a corner on the right, but it is nowhere near a teammate.
      • 12'
      • Fallo: Ruan Tressoldi del Sassuolo agarra a Riccardo Sottil
      • 11'
      • 10'
      • Ball possession: [team1]: 74%, [team2]: 26%.
      • 10'
      • 10'
      • 9'
      • 9'
      • Il gioco riprende
      • 8'
      • 8'
      • Fallo: Arthur del Fiorentina atropella a Andrea Pinamonti
      • 7'
      • Tiro in porta: Tiro arrestato da Riccardo Sottil
      • 7'
      • 6'
      • 6'
      • 5'
      • Ball possession: [team1]: 93%, [team2]: 7%.
      • 5'
      • 4'
      • 4'
      • 3'
      • Traversone: Andrea Consigli from Sassuolo intercepts a cross aimed towards the box.
      • 3'
      • Calcio d'angolo: Alfred Duncan swings in the ball from a corner on the right, but it is nowhere near a teammate.